Velká škola vykládání tarotu

0
(0)

Čím hlouběji Tarot pochopíte, tím více vám jeho karty odhalí. Paul Fenton-Smith na základě zkušeností z dvaadvacetileté praxe profesionálního vykladače Tarotu popisuje, jak si osvojit potřebné dovednosti. Cenově zvýhodněný komplet Velká škola vykládání Tarotu je určen jak pro začátečníky, tak pro zkušené vykladače. Najdete v něm 78 karet Tarotu Rider-Waite, nejprodávanějšího tarotu na světě a jedinečnou knihu, která vám pomůže při vykládání získat sebedůvěru, a mimo jiné obsahuje: důkladné zkoumání čtyř tarotových barev; podrobné významy každé karty, včetně zdravotních a finančních aspektů; barevné přehledy umožňující kdykoli si významy karet ujasnit; návod, jak vykládat karty, které jsou ve vzájemném protikladu; řadu spirituálně laděných i praktických výkladů; vodítko k posílení intuice při vykládání; ukázky efektivního využití výkladu o jedné kartě; popis praktických kroků k energetickému čištění a ochraně.
Kniha Velká škola vykládání Tarotu je novátorské dílo odhalující nově také význam dvorních karet – často zanedbávané části Tarotu, která výkladu dodává hloubku. Dozvíte se též o duchovním významu Velkých arkán. Případové studie vám pomohou pochopit důležité body a zapamatovat si významy karet.
Paul Fenton-Smith, ředitel Academy of Psychic Sciences v Sydney, má od roku 1985 svou vykladačskou praxi a mezinárodně vyučuje Tarot od roku 1984. Je autorem osmi knih a je pravidelným hostem v rozhlase a televizi. Vedle soukromé praxe a pedagogických povinností na akademii působí Paul též jako fejetonista a pravidelný přispěvatel několika časopisů.

  • Nakladatel:
    Synergie
  • ISBN:
    978-80-7370-019-5, EAN:
    9788073700195
  • Popis: 1× kniha, 1× sada karet, 372 stran, 18 × 22 cm, česky
  • Rozměry: 18 × 22 cm
  • Rok vydání:
    2010 (1. vydání)

Cena v obchodě: 331

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.