Probuzení do duchovního světa

0
(0)

Šamanismus je starodávná a účinná duchovní praxe, která nám může pomoct proplout náročnými dobami plnými změn. V našem moderním světě, kterému vládnou technologie, jsme se naučili věřit, že to, co vidíme, slyšíme, cítíme a čeho se dotýkáme našimi pěti smysly, vytváří spojení mezi námi a okolním viditelným světem. Oproti tomu šamanismus tvrdí, že existují průhledy do jiných realit, kde přebývají pomocní duchové. Ti nám mohou poskytnout vedení, vhled a léčení. A nejen nám, ale i světu, ve kterém žijeme.

Význam slova „šaman“ je „ten, kdo vidí ve tmě“. Praktikovat šamanismus znamená otevřít oči vůči světu, který je pro náš běžný zrak neviditelný, a vstoupit do hlubší reality, než je ta, již denně vidíme kolem sebe. V knize Probuzení do duchovního světa Sandra Ingermanová a Hank Wesselman představují něco jako manuál, jak používat nejstarší a nejspolehlivější lidskou techniku k dosažení říše ducha. Za tím účelem shromáždili „radu starších“ – respektované odborníky praktikující a vyučující šamanismus, jež pocházejí ze Západu.

Jádrem šamanismu je přímá duchovní zkušenost – komunikace s duchovními pomocníky a průvodci „z první ruky“ a objevení vlastní síly. Probuzení do duchovního světa vás provede všemi kroky nutnými pro rozvinutí osobního vztahu s vašimi pomocnými duchy. Jejich prostřednictvím může každý získat moudrost, vhled a léčivou energii. Kniha začíná přehledem, co to vlastně je šamanismus ve svých různých formách, dále vás provede první šamanskou cestou, na které se setkáte s vašimi silovými zvířaty a budete pokračovat rozvíjením schopností a vhledu prostřednictvím dlouhodobé praxe. Kniha poskytuje hluboké znalosti šamanského umění.

Knihu Probuzení do duchovního světa doprovází čtyři hudební nahrávky, které můžete použít jako doprovod pro cvičení šamanské cesty. První nahrávka je pět minut dlouhá a je na ní nahráno chřestění a hvízdání. Tyto zvuky vám umožní připravit se na cestu, několikrát se zhluboka nadechnout, stanovit si záměr, se kterým se na ni chcete vydat, a poděkovat pomocným duchům za jejich asistenci.

Na druhé nahrávce je zachyceno patnáct minut bubnování a chřestění. Třetí nahrávka obsahuje patnáctiminutovou sekvenci monotónních rytmů, kde uslyšíte také brazilský strunný nástroj berimbau, různá chřestidla a australská perkusní dřívka. Tato nahrávka obsahuje rovněž pravidelný rytmický beat. Na čtvrté nahrávce naleznete záznam dlouhý dvacet pět minut, na němž bubnují tři bubeníci zároveň.

Nahrávky si můžete stáhnout zde:
Probuzení do duchovního světa 1
Probuzení do duchovního světa 2
Probuzení do duchovního světa 3
Probuzení do duchovního světa 4
Všechny 4 skladby Probuzení do duchovního světa v celku

  • Nakladatel:
    Synergie
  • ISBN:
    978-80-7370-256-4, EAN:
    9788073702564
  • Originál:
    Awakening to the Spirit World: The Shamanic Path of Direct Revelation
  • Překlad: Kreslová, Veronika
  • Popis: 1× kniha, brožovaná, 216 stran, 13.5 × 20.5 cm, česky
  • Rozměry: 13,5 × 20,5 cm
  • Rok vydání:
    2014 (1. vydání)

Cena v obchodě: 195

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.