Diagnostika narušené komunikační schopnosti u dospělých

0
(0)

Publikace se věnuje diagnostice nejčastějších druhů narušené komunikační schopnosti, se kterými se profesionálové, především z řad logopedů, setkávají u dospělých.
V úvodních kapitolách je vymezen fenomén narušená komunikační schopnost a specifika jejího diagnostikování. Každý druh narušené komunikační schopnosti je nejprve prezentován v jeho základní charakteristice (vymezení, incidence, prevalence, etiologie, klasifikace); navazují specifika diagnostikování, popis konkrétních diagnostických metod a technik používaných u nás a v zahraničí a nakonec doporučení pro praxi s přehledem nejdůležitější související odborné literatury.
Kniha je určena pro logopedy, neurology, psychiatry, otorinolaryngology, psychology a odborníky z dalších pomáhajících profesí.
Prof. PhDr. Viktor Lechta, Ph.D., je přední slovenský logoped, vedoucí katedry logopedie Pedagogické fakulty Univerzity Komenského v Bratislavě. Vydal řadu odborných publikací. V Portálu vyšly jeho knihy Symptomatické poruchy řeči u dětí, Koktavost, Základy inkluzivní pedagogiky. Je hlavním autorem knihy Diagnostika narušené komunikační schopnosti a spoluautorem příručky Klinická logopedie.
Prof. PaedDr. Zsolt Cséfalvay, Ph.D., je předním slovenským odborníkem na logopedii a narušenou komunikační schopnost. Je autorem řady knih a odborných studií.

  • Nakladatel:
    Portál
  • ISBN:
    978-80-262-0364-3, EAN:
    9788026203643
  • Překlad: Wdowyczynová, Magda
  • Popis: 1× kniha, vázaná, 228 stran, 16,5 × 23,5 cm, česky
  • Rozměry: 16,5 × 23,5 cm
  • Rok vydání:
    2013 (1. vydání)

Cena v obchodě: 456

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.