Nervy v kýblu bublin

0
(0)

V první knize se objeví legendy nezávislého komiksu, kteří si vezmou do parády některé nejslavnější hororová díla. Levák Bob se propůjčí genetickým modifikacím a stane se z něj Levák Blob, Springfield napadnou vesmírní přistěhovalci, v parafrázi Exorcisty Lisu posedne Madonna, Homerův prapředek vyrazí se na lov bílé velryby, své čelisti rozevře nebezpečná koblihožravá rostlina a ukáže se nebezpečí společného učení.
Čarodějnické speciály patří k nejoblíbenějším televizním dílům – a v komiksu tomu nebude jinak. Na komiksových scénářích se podílí výkvět tvůrců, během těch let se tam objevili jak komiksové legendy: Garth Ennis a John McCrea (Hitman), Kyle Baker (O půlnoci zemřu), Sergio Aragones (Groo), Peter Kuper (Proměna) či Stan Sakai (Usagi Yojimbo). K Simpsonům zavítali i komiksoví klasikové jako Bernie Wrightson… a dokonce zaskočili i slavní zpěváci jako Alice Cooper, Rob Zombie či Gene Simmons.
Kniha je navíc doplněna kvantem instruktáží a návodů na téma, jak si užít Halloween, když jste buran, jak ubránit svůj pokoj proti bubákům, jak si pomocí motorové pily vyrobit dokonalého služebníka či jak se vyhnout smrti homerovským způsobem. Navštívíte peklo (kam se mezitím odebral kompletní Springfield), přečtete si tu samou povídku napsanou čtyřmi členy slavné rodiny… a vůbec je tu spousta bonusů, specialitek a detailů ze života mimozemského dua Kang a Kodos. (Konečně se dozvíte i jejich křestní jména: Eva a Vašek. Tím se myslím mnohé vysvětluje.)

  • Nakladatel:
    Crew
  • ISBN:
    978-80-87083-33-8, EAN:
    9788087083338
  • Překlad: Putna, Petr, Zenkl, Jiří
  • Popis: 1× kniha, brožovaná, 144 stran, 20,5 × 27 cm, česky
  • Rozměry: 20,5 × 27 cm
  • Rok vydání:
    2008 (1. vydání)

Cena v obchodě: 224

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.