Parchanti 02: Zdvojnásobení sázek

0
(0)

CIA si myslela, že se o ně postarala. Poté, co byli ve špatný čas na špatném místě a viděli více než měli, skončil jejich vrtulník v plamenech.
Clay, Puma, Jensen a Čokl – tým známý jako „Parchanti" byl zrazen při jedné z tajných vládních operací svým nadřízeným důstojníkem Maxem. Parchanti, ale nečekaně přežili a nyní se vracejí a chtějí své životy zpět.
Svým posledním tahem Parchanti učinili přítrž ilegálnímu pohybu hotovosti svého bývalého zaměstnavatele CIA a aby měli pořád navrch, musejí dále riskovat – což znamená vypátrat Maxe, stínového agenta CIA, o jehož existenci nevědí ani mnozí zaměstnanci Agentury. Ale Max nechce být nalezen – nikým. A tak jak Parchanti sledují jeho těžce vypátratelné stopy na malinkatý ostrov Montserrat v Karibiku, zjišťují, kam až jeho vliv sahá a jak moc si chce své tajemství nechat pro sebe.
Scénář Andyho Diggla je akční, napínavý s nečekanými zvraty a vtipnými dialogy. Kresby výtvarníka Jocka jsou plné skutečných zbraní, technických detailů a dokonale doplňují celkovou atmosféru příběhu. V prvních dvou kapitolách Jocka vystřídal Shawn Martinbrough, který příběhu dodal svým výtvarným pojetím nový rozměr. Po oddychovém čase se Parchanti opět pod kresební taktovkou Jocka vydávají do akce.

  • Nakladatel:
    Comics Centrum
  • EAN:
    9788086839516
  • Popis: 1× kniha, brožovaná, 15 × 23 cm, česky
  • Rozměry: 15 × 23 cm
  • Rok vydání:
    2010

Cena v obchodě: 269

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.