Vyjmenovaná slova po V

0
(0)

V jednotlivých cvičeních a úkolech tohoto pracovního sešitu se děti ocitnou v lese. Budou pozorovateli a současně i aktéry dobrodružných lesních příběhů. Děti rozvíjejí svou čtenářskou gramotnost prostřednictvím otázek, na něž hledají odpovědi. Při zkoumání souvislostí mezi získanými informacemi propojí své znalosti s jejich praktickým využitím. Seznámí se s významy vyjmenovaných slov a procvičí si pravopis. Pracovní sešit je zaměřen na procvičování vyjmenovaných slov po f, l, m, p, s, z a jejich pravopisu, dále obsahuje učivo o slově příbuzném, tvoření slov, stavbě slova, předponě, kořenu a příponě.

Pracovní sešit je součástí sady 6 pracovních sešitů určených všem školákům 3. a 4. ročníku k procvičování učiva českého jazyka. Pracovní sešity rozvíjí zajímavou a motivační formou základní dovednosti, které jsou důležité pro úspěšné zvládnutí vzdělávací oblasti Jazyk a jazyková komunikace.

Dítě díky nim procvičuje jednotlivé jazykové jevy a pravidla, ale především rozvíjí svoji schopnost porozumět textu, přemýšlet o něm a přečtené vnímat v souvislostech s reálným životem. Všechny aktivity tak vhodně navazují na školní vzdělávání podle RVP ZV s důrazem na rozvoj komunikačních kompetencí.

Pracovní sešity nabízejí optimální objem aktivit a díky dosažitelnosti úspěšného zvládnutí úkolů podporují pozitivní motivaci dítěte. Každý pracovní sešit je sestaven tak, aby s ním dítě mohlo pracovat samostatně – rodič by měl motivovat, být oporou, povzbuzovat!

Tento pracovní sešit je součástí řady 6 pracovních sešitů: Podstatná jména Slovesa Vyjmenovaná slova po B Vyjmenovaná slova po L, M, P, S, Z Vyjmenovaná slova po V Čteme s porozuměním

Pracovní sešity pro Vaše děti připravili zkušení učitelé a učitelky s dlouholetou praxí práce ve škole.

  • Nakladatel:
    Raabe
  • ISBN:
    978-80-7496-143-4, EAN:
    9788074961434
  • Ilustrace: VHRSTI
  • Popis: 1× kniha, sešitová, 16 stran, 21 × 29,7 cm, česky
  • Rozměry: 21 × 29,7 cm
  • Rok vydání:
    2014 (1. vydání)

Cena v obchodě: 53

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.