Na Počátku byla Matka

0
(0)

Kniha „Na Počátku byla Matka“ vypráví strhující příběh o Počátku vesmíru, o těch, kteří ho stvořili a o těch, kteří v něm žili.
Nadaný student Io dostává ojedinělou příležitost: objevit prostor nové dimenze, aby zde společně se svým bratrem a šesti nejlepšími přáteli vytvořili podle svých představ vlastní světy. Vytvořené světy jsou však statické a tajemství života zůstává jejich tvůrcům skryto. Ale jen do okamžiku, než Ioa ve snu navštíví neznámý posel.
Přenesme se do doby, kdy Země měla jméno Rhea, a lidský rod povstal z rodu elfů. Připomeňme si dobu, kdy lidé žili vedle sebe v klidu a pokoji, lásce a radosti, úctě a pospolitosti, hojnosti a bezstarostnosti. Zavzpomínejme na Zlatý věk, který skončil ve chvíli, kdy síly Antisvětla ponořili svět do tmy a zahájili zápas o zničení Světla, Lásky, radosti a harmonie.
Poutavý román je určen nejen milovníkům „fantasy“, ale všem, co pátrají po „smyslu“ života.
„Lidé, byli jste stvořeni, abyste obývali tuto nádhernou zemi a připomínali svým Stvořitelům, že může existovat svět plný Lásky, radosti a hojnosti, svět plný veselosti, zpěvu a her, krásy i moudrosti, svět plný sounáležitosti, spojenectví a souznění, svět, který dosud nebyl nikdy a nikde stvořen.

Vy pak jste byli vyvoleni, abyste společně s těmi, kteří tento svět spravují a s těmi, kteří se o tento svět starají v jeho nitru, oslavovali život. Život v celé jeho velkoleposti a svatosti. Abyste velebili Rheu, Matku zemi, která vás obdarovává vším, co potřebujete ke svému bytí a která, skrze vodu obnovuje život na této zemi. Pamatujte si navždy tento věk, který jste vy a vaše předchozí generace prožili, neboť již skončil. Vzpomeňte na vaše předky a jejich vyprávění, a zaznamenejte si je. Zvěstujte to vašim potomkům a zavažte je, aby i oni předávali dál, co slyšeli a viděli, neboť bude jednou důležité si vzpomenout!“

  • Nakladatel:
    Podnecký Daniel
  • ISBN:
    978-80-260-1966-4, EAN:
    9788026019664
  • Popis: 1× kniha, brožovaná, 399 stran, 14 × 20,5 cm, česky
  • Rozměry: 14 × 20,5 cm
  • Rok vydání:
    2012 (1. vydání)

Cena v obchodě: 168

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.