Nindža Timmy a honba za ukradeným smíchem

0
(0)

Ve městě Elyzandrium, kde se bambusové mrakodrapy tyčí vysoko k obloze plné horkovzdušných balónů, žije kocouří vynálezce Timmy se svými kamarády norkem Šimonem a selaty Gasparem a Kašparem (kteří jsou vážně dobří v matematice). Jejich vzrušující dobrodružství začíná v jedné z temných uliček, kudy nesou čerstvě dokončený automatizovaný loupač pomerančů na opačný konec města, aby ho prodali tamnímu kupci. Po cestě je však okradou kančí bratranci Gráblovi. Naši hrdinové se rozhodnou postavit dalšímu páchání zla a také vypátrat, proč se děti z celého Elyzandria přestaly smát. S kouzelnými přístroji hračkáře Alfréda se ze čtveřice stane odvážný gang nindžů bojujících se zločinem.
Napínavý příběh Nindža Timmy a honba za ukradeným smíchem si vychutná celá rodina. Je prvním ze série o tomto neohroženém kocourovi a jeho mazaném nindžovském gangu.
Myšlenka napsat tuto knihu napadla Henrika Tamma během pobytu ve starém Pekingu, kde na střeše domu potkal neodbytnou malou šedou kočku. Následujícího dne autor objevil staré rodinné hračkářství. Nápad na knihu začínal nabírat zřetelných obrysů. Henrik Tamm spolupracoval na hollywoodských filmech Shrek, Letopisy Narnie a mnoha dalších.

  • Nakladatel:
    B4U Publishing
  • ISBN:
    978-80-87222-26-3 , EAN:
    9788087222263
  • Překlad: Knotková, Radka
  • Popis: 1× kniha, vázaná, 208 stran, 15 × 21,3 cm, česky
  • Rozměry: 15 × 21,3 cm
  • Rok vydání:
    2013 (1. vydání)

Cena v obchodě: 339

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.