7 klíčů ke štěstí

0
(0)

Štěstí a radost je něco, co by si přál prožívat každý. Avšak způsob, jak štěstí najít nebo si ho zasloužit, zůstává záhadou. Ještě větší záhadou je pak princip trvalého štěstí, které nás může provázet celý život. Autor mnoha bestsellerů Deepak Chopra v knize 7 klíčů ke štěstí odhaluje sedm způsobů, jak docílit skutečného štěstí a radosti i v nejtěžších dobách.
Chopra tvrdí, že získávání a šíření štěstí je náplní života. V kontextu dnešního světa se však tento cíl zdá jako velmi vzdálený a těžce dostupný. Ve společnosti panuje obecné řesvědčení, že štěstí přichází s dosaženým úspěchem, bohatstvím a dobrými vztahy. Autor knihy však říká opak: úspěch v životě je vedlejším produktem štěstí, nikoliv jeho příčinou.
Kniha 7 klíčů ke štěstí sdílí duchovní principy života na základě uvědomování si pocitu svého pravého já. Jednoduché denní cvičení napomůže k odstranění příčin nespokojenosti a navodí vyšší úroveň blaženosti. Poté, co byly prozkoumány a vyčerpány všechny způsoby, jak dosáhnout skutečného štěstí a radosti, zbývá jediná možnost – cesta vlastního osvícení.
Krok za krokem se bude s pomocí této knihy otevírat inspirativní cesta k našemu pravému já, jedinému místu nedotčenému každodenními problémy a nepříjemnostmi. Dozvíme se tajemství plně vědomého života, ve kterém štěstí není závislé na vnějších událostech, ale nosíme si ho stále s sebou. Deepak Chopra k tomu říká: „Všechno, čeho se na světě bojíme a co chceme změnit, lze transformovat díky štěstí. Nejen jednoduché touhy, ale také ty nejhlubší.“

  • Nakladatel:
    BETA Dobrovský
  • ISBN:
    978-80-7306-604-8, EAN:
    9788072912346
  • Originál:
    7 Keys to Joy and Enlightenment
  • Překlad: Žlábková, Jana
  • Popis: 1× kniha, vázaná, 128 stran, 13,3 × 20,1 cm, česky
  • Rozměry: 13,3 × 20,1 cm
  • Rok vydání:
    2014 (1. vydání)

Cena v obchodě: 88

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.