Šperky z tekutého polymeru

0
(0)

Publikace je určena pro všechny, kteří tvoří nebo se tvořit chystají s polymerovou hmotou a zajímají se o nové materiály a techniky v této oblasti. Jedním z takových materiálů je mimořádný, u nás zatím neprávem opomíjený, tekutý polymer.
Kniha přináší soubor pracovních postupů s fotografiemi na výrobu originálních šperků z tekutého polymeru a polymerové hmoty. Použití tekutého polymeru v kombinaci s dalšími zajímavými materiály, například alkoholovými inkousty, kovovými plátky a perleťovými pudry, nabízí další úžasné možnosti při tvorbě s tímto mnoha způsoby využitelným materiálem. Podle podrobných návodů je možné vytvořit originální zářivé šperky s intarzií, perleťovou mozaikou, techniku cloisonné, koláž ve stylu steampunk a mnoho dalších polymerových klenotů.
Vedle těchto návodů kniha obsahuje také postup na tvorbu vlastních šablon a texturových plátků, praktické rady, typy na kombinované techniky a využití zajímavých zbytků hmoty při tvorbě šperků. Závěrem se kniha věnuje možnostem dokončení šperků, jejich vsazení do různých rámečků a způsobům zavěšení medailonů a přívěsků.

  • Nakladatel:
    Grada
  • ISBN:
    978-80-247-4802-3, EAN:
    9788024748023
  • Popis: 1× kniha, brožovaná, 64 stran, 17 × 23,6 cm, česky
  • Rozměry: 17 × 23,6 cm
  • Rok vydání:
    2014 (1. vydání)

Cena v obchodě: 169

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.