Tajemství harmonie

0
(0)

Každý z nás se v životě setká s něčím zcela nečekaným a ocitne se v situaci, v níž nikdy nechtěl být. Najednou se objeví překážky, které jsme se ani ve snu nechystali překonávat, a pociťujeme to, co jsme nechtěli zažít ani náhodou: Milostný vztah, o němž jsme se domnívali, že potrvá navěky, se rozpadá a náhle jsme bolestně osamělí, zaměstnání či podnikání, se kterým jsme počítali, nevyšlo a náš život ztrácí smysl a směr, doposud pevné zdraví naše či někoho milovaného ohrožuje nemoc. Události mimo naši kontrolu ničí naše finanční jistoty.
Jsme zmatení, šokovaní, překvapení a zlobíme se stylem: „Kde jsem se tu vzal/a – v takové mizérii?!“ Zmítáme se v depresích. Namlouváme si, že se všechno samo od sebe časem urovná. Stěžujeme si na nespravedlnost osudu, protivenství přátel i nepřátel, na vlastní pochybení.
Renomovaná odbornice na mezilidské vztahy, dr. Barbara De Angelis, ve své knize Tajemství harmonie nesoucí podtitul Kde jsme se tu vzali? předkládá pozoruhodnou nabídku nadčasové moudrosti, praktických návodů a realistických rad, aby vám na základě zkušeností vlastních i svých klientů pomohla rozpoznat a pochopit významné změny, body zvratu a budíčky, které vás nevyhnutelně čekají, změnit strach v odvahu, zmatek ve vize, pochyby v sebejistotu, přetvořit slepé uličky na otevírající se dveře do budoucnosti a znovu najít vášeň a smysl života i lásky.

  • Nakladatel:
    Eminent
  • ISBN:
    80-7281-211-4, EAN:
    9788072812110
  • Originál:
    How Did I Get Here?
  • Překlad: Kubešová, Pavla
  • Popis: 1× kniha, vázaná, 312 stran, 14,5 × 20,5 cm, česky
  • Rozměry: 14,5 × 20,5 cm
  • Rok vydání:
    2005 (1. vydání)

Cena v obchodě: 253

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.