Finanční nezávislost a zákon přitažlivosti

0
(0)

Výukové CD v PowerPointu vám nabízí originální poznatky na téma peněz, bohatství a štěstí v životě. Jde o spojení platných vesmírných zákonů a peněz v každodenním životě. Přístupy, které jsou zde uvedeny, vám zaručí 100% úspěšnost na vaší cestě za finanční svobodou. Pokud toužíte být finančně nezávislí, užívat si volného času, který vám dosažené finanční úspěchy zajistí, více se radovat ze všeho, co vás baví – prostě prožívat svůj život tak, jak jste si ho vždy vysnili v těch nejodvážnějších představách – je tento kurz vytvořen PRÁVĚ PRO VÁS.

Seznámíte se s tím, jak pružně a radostně vytvářet své finanční konto. Poznáte, že k získání potřebných financí, po kterých toužíte, není potřeba žádná tvrdá práce. Jsou zde uvedeny jednoduché a účinné postupy, metody a cvičení, které vám zajistí trvalý tok peněz na vše, co si opravdu přejete. Stanete se tvůrci své vlastní reality (ať je jakákoli), protože zákony, kterými budete řídit své finance, jsou platné i pro další oblasti života (vztahy, rodina, osobní rozvoj).
Kurz Finanční Nezávislost a Zákon Přitažlivosti je jedním ze čtyř výukových CD v PowerPointu, které se zabývají komplexní tématikou života. Principy a poznatky, které jsou zde prezentovány, jsou s úspěchem vyzkoušeny v praxi.

Další výuková CD
– Jak si plnit svá přání a cíle – Ovládejte svoji realitu, změňte svůj život
– Úspěšné Podnikání a Zákon Přitažlivosti
– Ti Druzí – Jak mít vztahy, které chceme

  • Nakladatel:
    Trans World Tour
  • EAN:
    9788090498853
  • Popis: 1× CD, česky
  • Rok vydání:
    2011 (1. vydání)

Cena v obchodě: 425

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.