Aiming to Advance

0
(0)

AIMING TO ADVANCE integrovaným způsobem rozvíjí (a v závěrečné lekci i testuje) všechny čtyři jazykové dovednosti a plně využívá intelektuálních schopností studentů, přičemž se zcela opírá o jejich dosavadní znalosti a zkušenosti. Vychází z mírně pokročilé úrovně, a předpokládá tedy samostatný přístup ke studiu a znalost práce se slovníkem a audionahrávkami.

Páteří každé lekce jsou: Focus on Information: ověřuje porozumění, vede k uvědomělému a aktivnímu osvojování slovní zásoby a obrací pozornost k významu jazykových prostředků, ať čtených nebo slyšených. Focus on Language: zprostředkovává a procvičuje gramatické a stylistické jevy typické pro daný typ textu v pokud možno přirozených komunikačních situacích. Focus on Academic Skills: poskytuje návody jak efektivně číst a poslouchat, jak si dělat poznámky, účastnit se diskuse, psát odborné texty, ale také jak si počínat v situacích, jako je hledání zaměstnání, žádání o stáž apod.

Učebnice je určena odborníkům přírodovědných, technických i humanitních oborů, kteří pro svou práci potřebují plynule ovládat psanou i mluvenou angličtinu, zvláště pak studentům a postgraduantům, jimž pomůže v přípravě jak na mezinárodní zkoušky z angličtiny, tak na studium v zahraničí – k tomuto účelu slouží kapitoly věnované rozvoji akademických a studijních schopností.

  • Nakladatel:
    Leda
  • ISBN:
    978-80-7335-227-1, EAN:
    9788073352271
  • Popis: 1× kniha, 3× CD-ROM, brožovaná, 400 stran, 14,6 × 20,5 cm, česky
  • Rozměry: 14,6 × 20,5 cm
  • Rok vydání:
    2010 (1. vydání)

Cena v obchodě: 539

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.