Karma a reinkarnace

0
(0)

Co zaseji, to sklidím. I ve svém životě. Chcete vědět, kdy se tak stane? Kapitoly aktivní či latentní karma vám to napoví. Člověk je individualista, ale pasáže o kolektivní karmě, karmě lidstva či kosmické karmě ho dovedou k jistotě, že jsme propojeni víc než tušíme.
V originále kniha vyšla poměrně dávno, ale toto české vydání dostalo právě před několika dny předmluvu od duchovního autora tohoto díla – Emanuela. Však téma je důležité a to, co se v textu dočtete, platí pro hmotnou Zemi neustále.
Co zaseji, to sklidím. I ve svém životě. Chcete vědět, kdy se tak stane? Kapitoly aktivní či latentní karma vám to napoví. Člověk je individualista, ale pasáže o kolektivní karmě, karmě lidstva či kosmické karmě ho dovedou k jistotě, že jsme propojeni a navzájem se opravdu silně ovlivňujeme. Také se dozvíte, že sobeckost je krátkozraká.
Z knihy pochopíme, proč nás děti, tchýně či soused tolik trápí. Nebo naopak, proč je náš život ve srovnáním s okolím poklidný. Ne, nic není náhoda – vše je zákonité a díky této knize mnohému porozumíte. Tehdy přestanete různé věci svádět na druhé, naopak, kniha vám dá sílu jít do toho. Do vlastní proměny. Protože víte, že žijete věčně a připravujete si dobrý, kvalitní život.
Nejsme na to sami, stojí při nás pomocníci. A to je dobrá zpráva.

  • Nakladatel:
    Carolus
  • ISBN:
    978-80-903718-7-3, EAN:
    9788090371873
  • Originál:
    Karma und reinkarnation
  • Překlad: Čapková, Ladislava
  • Popis: 1× kniha, vázaná, 112 stran, 14,5 × 21 cm, česky
  • Rozměry: 14,5 × 21 cm
  • Rok vydání:
    2011 (1. vydání)

Cena v obchodě: 171

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.