Andělé všedního dne

0
(0)

Audiokniha na CD ve formátu MP3. Můžete se poslechnout plnou verzi bestselleru oblíbeného autora v podání Davida Novotného.

Pro dvaapadesátiletého Karla z pražských Nuslí je úterý 5. září 2006 posledním dnem jeho života, což vědí jen andělé… Mladá vdova, učitel autoškoly, sebevrah a čtyři andělé — to jsou protagonisté nové knihy Michala Viewegha. Nejčtenější současný český spisovatel v ní s fabulační a kompoziční bravurou vypráví příběh jediného dne, na jehož konci se tři lidské osudy spojí v jeden. Sám autor novelu charakterizuje jako „svižnou story o lidech, andělích a umírání“ či „knížku o nás všech, jejichž čas je dávno vyměřen, ale přesto se chováme, jako bychom tu měli být věčně“.

Navíc bonus: slovo autora.

Interpret: David Novotný. Jako herec začínal v Jihočeském divadle v Českých Budějovicích, od roku 1998 jej můžeme pravidelně vídat na prknech Dejvického divadla v Praze. Mezi nejvýraznější filmové postavy patří role pilota Bedřicha Mrtvého ve filmu Jana Svěráka Tmavomodrý svět, hlavní role ve filmu Non Plus Ultras a naposledy se objevil ve filmu Roberta Sedláčka Pravidla lži. Často pracuje pro Český rozhlas, kde vytvořil řadu výrazných rolí. Je blíženec a má krásnou dceru Emu.

  • Nakladatel:
    Tympanum
  • EAN:
    8594072275050
  • Popis: 3× CD, délka 3 hod. 30 min., česky
  • Rok vydání:
    2007

Cena v obchodě: 212

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.