Rok s mnichem, který prodal své ferrari

0
(0)

Nová kniha Robina Sharmy je dárkem všem čtenářům prahnoucím po smysluplném životě a sebenaplnění. Autor čerpá z vydaných knih populární řady Mnich, který prodal své ferrari, z nichž vydestiloval esenci těch nejpodnětnějších, nejjasnozřivějších, ale současně nejpraktičtějších myšlenek, rad a poučení, a uspořádal je do podoby přehledného kalendáře poskytujícího inspiraci pro každý den.<br
Každý z nás potřebuje pravidelnou „dávku“ nápadů, inspirativních rad a idejí, které souzní s naším vnitřním přesvědčením a pomohou nám k naplnění našich snů a dosažení cílů, které jsme si předsevzali. Inspirativní myšlenky v nás probouzejí nadšení, udržují elán a umožňují nám v dnešní uspěchané době se zastavit, zamyslet se, naučit se soustředit na to podstatné a dívat se na svůj život z nadhledu.
Kniha se soustředí na zásadní témata seberozvoje, jako je osobnostní růst, autentičnost, opravdový úspěch, čest a síla charakteru, překonávání nesnází a zklamaní, sebepoznávání, pochopení lidské podstaty, vůdcovství, vytváření plodných vztahů, životní poslání, osudová předurčenost a svoboda. Slovy autora: „Počínaje dneškem vezměte život plně do svých rukou. Rozhodněte se být jednou provždy pánem svého osudu. Je to váš vlastní závod, nikoho jiného. Objevte své poslání a začněte zakoušet extázi inspirovaného života.“ Tato kniha je k tomu skvělým prostředkem.

  • Nakladatel:
    Rybka Publishers
  • ISBN:
    978-80-87950-20-3, EAN:
    9788087950203
  • Originál:
    Daily Inspiration from the Monk, Who Sold His Ferrari
  • Překlad: Hulvová, Zuzana
  • Popis: 1× kniha, vázaná, 372 stran, 13,5 × 15,7 cm, česky
  • Rozměry: 13,5 × 15,7 cm
  • Rok vydání:
    2015 (1. vydání)

Cena v obchodě: 206

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.