Kuchařka z ostrova – Sardinie

0
(0)

Jediná středomořská kuchařka, kterou budete potřebovat: nádherná, výpravná, s recepty, které voní a chutnají už z papíru. Díky nim poznáte úchvatný italský ostrov Sardinii a pochopíte, jak jsou si česká a sardská kuchyně blízké. A to až neuvěřitelně.
Na Sardinii se stejně jako v Čechách pečou koblihy, kachna se zelím, chleba i krkovička, vaří se čočka, slepičí vývar nebo třeba kančí guláš. Ovšem i spoustu místních, jedinečných specialit, které nikde jinde nenajdete. Recepty jsou povětšinou jednoduché, prosté, z běžně dostupných surovin a vždycky strašně dobré.
Autorka knihy, Karolina Konečná, novinářka, která miluje cestování a zbožňuje vaření, je sbírala přímo na Sardinii – od místních hospodyň, majitelů a majitelek restaurací, farem, od rybářů i myslivců. Každý ze 103 receptů doprovází celostránková fotografie, některé doplňují i fotografie postupu. No a rovnou na ostrov, tam vás přenese spousta fotografií z autorčiných cest na Sardinii. Kniha je rozdělená do devíti kapitol, takže poznáte všechny sardské delikatesy, od ryb, přes maso, zeleninu, polévky, chleba až po zvěřinu, těstoviny či místní sladkosti.

  • Nakladatel:
    Kuchařka z ostrova
  • ISBN:
    978-80-260-7006-1, EAN:
    9788026070061
  • Popis: 1× kniha, vázaná, 320 stran, 21,8 × 26,7 cm, česky
  • Rozměry: 21,8 × 26,7 cm
  • Rok vydání:
    2014 (1. vydání)

Cena v obchodě: 339

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.