Jak vypadá moje vlast po tomto životě

0
(0)

Kromě rad vysokých duchovních učitelů z nefyzické roviny bytí pro dobré zvládnutí pozemského života se seznámíte s jemnohmotnými životy v nadzemských sférách Země, Venuše, Marsu a podivuhodnými bytostmi obývající asteroid Sluneční soustavy.
Zadní strana knihy:
„Pošlu vám Boží posly," kdysi slíbil Ježíš. Protože jsou takové bytosti, říkáme jim také duchovní učitelé, vibračně zcela odlišní od kvality naší, rodí se dobrovolně na Zemi několik lidí, kteří mají volnější spojení jemnohmotných těl s tělem fyzickým, a mohou tedy to hmotné dočasně propůjčit duchovnímu učiteli. O transovní medialitě jste možná slyšeli. (Nepleťte si ji prosím s vyvoláváním duchů, hýbáním předmětů a předpovídáním budoucnosti konkrétního člověka.) Při tomto způsobu předávání informací, a to je na Zemi zásadní, spolupracuje vysoká kontrolní bytost, hlídající, aby se nepřiblížily negativní bytosti a sdělení nezkreslily. V tomto případě to bývá duchovní bytost – Emanuel. Vysocí duchovní učitelé předávají pouze informace pro pochopení toho, že jsme bytosti stvořené, věčné, na Zemi že jsme se inkarnovali a odejdeme z ní po opuštění hmotného těla do dalších oblastí. I zde se budeme čistit a zdokonalovat, až se nakonec se vrátíme Domů.
Duchovní učitel Josef z Nazaretu je vysoký nebeský kníže, který byl mnohými inkarnacemi na Zemi připravován na péči o Ježíše Nazaretského. Nyní má na starosti předávání informací skupinám křesťanského zaměření na Zemi. Marta byla ve svém pozemském životě Lazarova sestra a osobně dobře znala jak Ježíše, tak jeho Matku Marii. Nikodémus byl znalec Písma a židovské náboženské nauky a často s Ježíšem diskutoval. Nyní pracují jako poslové Matky Marie. Duchovní učitel Hardus kdysi padl až k jemnohmotnému stupni, na Zemi nikdy nežil.
Zatím hledáme ve vesmíru život hmotný. Ten v blízkosti Země není. Ovšem životy polohmotné ano. Vypráví o nich tato knížka. Průvodcem prostředníka (tzv. média) civilizacemi Venuše, Marsu i těch nacházejících se přímo při Zemi je bývalý učenec Franciscus Cornelli žijící v Norimberku, žil v letech 1656 – 1713.
V prvé části textu se navíc dozvíte informace umožňující lépe zvládnout náš stávající pozemský život a ještě třeba fakta týkající se zdárného přenosu informací ze sfér světla k nám na Zem.
Jedno je však důležité. Čtení může převádět do vyšších energetických stavů. Pokud před otevřením knihy poprosíte svého duchovního průvodce, Otce, Krista, Matku Marii, Josefa z Nazaretu o pomoc, abyste porozuměli, pak budete číst jinak. Bude to meditativnější, intenzivnější a lépe pochopíte smysl. Tím, že dáte duchovnímu světu najevo vůli, tím ukazujete snahu a odevzdáváte se do jejich vůle. Tehdy vznikne při čtení komunikační kanál. Začnete intenzivně vstřebávat a chápat každičkou myšlenku duchovního díla a pomocí vnitřních informativních energií porozumíte podstatnému a ještě si uvědomíte různé souvislosti.

  • Nakladatel:
    Carolus
  • ISBN:
    978-80-905018-2-9, EAN:
    9788090501829
  • Originál:
    Wie sieht meine Heimat aus nach diesem Leben
  • Překlad: Čapková, Ladislava
  • Popis: 1× kniha, brožovaná, 122 stran, 14,5 × 20,5 cm, česky
  • Rozměry: 14,5 × 20,5 cm
  • Rok vydání:
    2015 (1. vydání)

Cena v obchodě: 233

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.