Mise MM aneb Mesiáš přijde za sedm dní

0
(0)

Příběh, který se zdá být pouhou fikcí, čerpá ze skutečných historických událostí na počátku našeho letopočtu a v průběhu prvního tisíciletí. Informace, které Mary nachází, jsou konfrontovány s všeobecně známými legendami, jež se staly náboženskými dogmaty. Autorka vkládá do příběhu svůj neobvyklý pohled na tuto tabuizovanou problematiku a vyzývá čtenáře k zamyšlení a hledání pravdy.
Do konce roku 2012 zbývá už necelých 14 dní. Prorokové všech dob zvěstovali „konec nám známého světa“ na určité datum, 21.12.2012. Mary, pražská lékařka, pátrá právě v těchto dnech po původu paranormálního jevu na rodinné fotografii – bílého kruhového objektu s profilem obličeje pod ním …
Obrací se proto na přítelkyni Miriam, která má v tomto oboru větší zkušenosti a spolu odhalí nejen totožnost „zjevení“, ale i svoji totožnost v minulém životě. Mary se postupně seznamuje s okolnostmi, které ji v současném životě přiměly pátrat po svém „původu duše“ a které ji mají dovést ke splnění úkolu, jenž se od ní očekává.
Při svém pátrání se mimo jiné i zabývá předpověďmi, kterými se nechal inspirovat i Karel IV., jenž nechal postavit Nové město Pražské po vzoru Jeruzaléma. Praha se má stát Novým Jeruzalémem, místem příchodu nového Spasitele. Spolu s Miriam nacházejí ve svém okolí další spřízněné „duše“ – novodobé apoštoly a spolu s nimi hledají smysl své mise právě v těchto dnech.

Situace se zkomplikuje při zjištění, že Mary a její přátelé nejsou sami, kteří o misi vědí. Existuje skupina osob, jež si jejich „odhalení“ nepřeje a Mary se svými přáteli čelí různým nebezpečným situacím.

  • Nakladatel:
    Melanie
  • ISBN:
    978-80-904902-0-8, EAN:
    9788090490208
  • Popis: 1× kniha, vázaná, 218 stran, 14 × 20,5 cm, česky
  • Rozměry: 14 × 20,5 cm
  • Rok vydání:
    2011 (1. vydání)

Cena v obchodě: 313

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.