Život v astrálních sférách Země

0
(0)

Víte, kam se po „smrti“ dostanou vrazi, sebevrazi, vědci nebo třeba tělesně postižení? Budou vám o tom vyprávět. Někteří se narodili r. 1400 a popisují osm svých životů. Čtivá je tato středověká duchovní poučná detektivka.
Zveme vás k bližšímu poznání nadzemských astrálních sfér – budou nám o nich pod dohledem bytostí světla vyprávět někteří jejich obyvatelé a to způsobem čtivým a zajímavým. Prožijete dobu, kdy ještě žili na Zemi ve hmotném těle – byli např. hradními pány, jezuity, bavícími se mladými důstojníky, přírodovědci, knězi, alkoholiky, narkomany, rytíři, vrahy, zloději, kleptomany, lakomci, sluhy, tělesně postiženými nebo také advokáty, bankéři, řemeslníky, maltézskými rytíři, lékaři či jeptiškami. Vžijete se do chudé selky těšící se na miminko, do trýzně ženy stojící nad hrobem manžela nebo do zoufalství matky, které popravili syna, ale také do lásky, která dvojici provází desítku životů.
Protože však vyprávějící nejsou omezeni hmotnými smysly, popsali také jevy a bytosti lidskému oku neviditelné: Poznáme, co se odehrává těsně před inkarnací, jaká rizika čekají na sebevraha nebo co se děje na bitevním poli. Dozvíme se, že existují povinné inkarnace, protože vývoj nelze zastavit a všichni jednoho života musíme být dobří a myslet na prospěch celku.
Kniha se s požitkem čte, ovšem text je to závažný. Dokladuje, že se po pozemské smrti rozcházíme do odlišných sfér; jeden strádá v nepříjemném prostředí, další se těší z nádhery, která ho obklopuje.
Nabízená téměř středověká detektivka je vlastně učebnice duchovních zákonitostí. Jsou logické a optimistické. Škoda, že se o nich ve školách neučí.
Není to ale možné, vývojová vnitřní zralost mezi lidmi Země je obrovská. Co jeden s přikývnutím přijímá, tomu se druhý směje. Hezké čtení přejeme.

  • Nakladatel:
    Carolus
  • ISBN:
    978-80-905018-3-6 , EAN:
    9788090501836
  • Originál:
    Die Sphären zwischen der Erde und der Sonne
  • Překlad: Suchanský, Michal
  • Popis: 1× kniha, brožovaná, 169 stran, 14,5 × 20,5 cm, česky
  • Rozměry: 14,5 × 20,5 cm
  • Rok vydání:
    2015 (1. vydání)

Cena v obchodě: 108

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.