Pletení – Vzory od A do Z

0
(0)

Nápaditý průvodce 300 vzory k pletení, které musíte vyzkoušet – žhavé novinky i nadčasová klasika.

Publikace poslouží jako výjimečný zdroj neotřelých nápadů pletařkám všech úrovní pokročilosti. Ani na přeplněném trhu a v obrovské konkurenci se Pletené vzory neztratí, protože se jedná o jedinečnou knihu. Při její přípravě se spojily dvě zkušené návrhářky vzorů ručního pletení a vytvořily dosud nevídanou sbírku vzorů. Každý si přijde na své. Nebude zklamán ani ten, kdo by hledal klasické vzory. Ovšem pravý poklad spočívá v nových předlohách, které nenajdete v žádné jiné knize.

Vzory jsou pro přehlednost rozděleny do devíti barevně odlišených kapitol, jsou označeny stupněm obtížnosti a seskupeny podle techniky pletení: hladce a obrace, pružné vzory, křížená oka, copánky, krajkové vzory, bambulky, barevné proužky, norské vzory, neobvyklé vzory – včetně zajímavostí, jako je prolamované a oboustranné pletení – a písmena a číslice. Tato kniha je zkrátka nezbytností pro každou zapálenou pletařku.

Detailně rozepsaný postup řádek po řádku a doprovodné, přehledné schéma i seznam zkratek a symbolů umožní pletařkám zvyknout si na používání schémat, což bude zásadní pro pletení složitějších motivů nebo dílů, jejichž základem je rozsáhlé opakování.

  • Nakladatel:
    Metafora
  • ISBN:
    978-80-7359-426-8, EAN:
    9788073594268
  • Originál:
    The Knitter´s Stitch Collection
  • Překlad: Michálková, Jitka
  • Popis: 1× kniha, brožovaná, 208 stran, 19,1 × 24,5 cm, česky
  • Rozměry: 19,1 × 24,5 cm
  • Rok vydání:
    2015 (1. vydání)

Cena v obchodě: 269

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.