Nahá před Bohem lásky

0
(0)

Zapomeňte na nudnou literaturu, která zajímá leda hrstku podivínů. Teď je tu román pro všechny, kteří normálně nečtou.
Nahá před Bohem lásky vypráví romantické příběhy čtyř mileneckých dvojic, s nimiž si pohrál všemocný Bůh lásky. Milujeme opravdu toho, komu to říkáme? Anebo je to jen náhradní řešení za všechny ty slavné herce, zpěvačky či sportovce, po nichž toužíme, leč marně?
K těmto příběhům navíc mladá vypravěčka přidává – humorně podané – vlastní milostné eskapády, protože jí nechybí odvaha stanout před Bohem lásky úplně odhalená.
Tahle knížka bude s vašima životama souviset. A navíc nad ní nestrávíte se znuděnýma ksichtama půl života. Ne, budete jí mít přečtenou, než řeknete Addis Abeba. A budete litovat, že nepokračuje, nebo že ne­existuje žádná další, kerá by byla stejně prima.
A s mým životem bude tahle knížka souviset mimo jiný i tim, že ho zkrátka kus obětuju, abych jí pro vás napsala… Ne, neděkujte… Jsem chytrá, mam talent – a hlavně mam už veškerý tý „literatury“ fakt plný zuby, toho všeho naparování, přeceňování, těch tlachů, těch nedoceněných ksichtíků, těch zoufalců, co si myslí, bůhvíjaký nejsou frajeři…

  • Nakladatel:
    Eroika
  • ISBN:
    978-80-87409-33-6, EAN:
    9788087409336
  • Ilustrace: Geislerová, Lela
  • Popis: 1× kniha, brožovaná, 168 stran, 12,1 × 19,5 cm, česky
  • Rozměry: 12,1 × 19,5 cm
  • Rok vydání:
    2016 (1. vydání)

Cena v obchodě: 89

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.