RAW kuchařka

0
(0)

Syrová strava je ještě něco víc než jen smoothies a strouhané mrkve. Stále více a více lidí se obrací na syrovou stravu, aby jim dodala energii, posílila imunitní systém, vyčistila jejich kůži, pomohla zhubnout a zůstat štíhlými.
Zahrňte syrovou stravu do svého života
Existuje množství různých pokrmů a způsobů práce se syrovou stravou k vytvoření zajímavé, udržitelné potravy, aniž byste museli složitě shánět přísady nebo trávit hodiny přípravou. Tato přátelská kuchařka je ideálním průvodcem pro začlenění syrové stravy do vašeho života a pro pochopení, jak mohou být některé ingredience nejen chutné a atraktivní, ale také velmi prospěšné pro vaše zdraví.
Nejen zdravá strava, ale také pochutnání si
V kapitolách o smoothies, snídaních, polévkách, salátech, hlavních jídlech, svačinkách a dezertech najdete něco na každý den, pro každou příležitost i při chuti na něco k jídlu. Zkuste gazpacho vyrobené ze zralých rajčat, fenyklové a cuketové carpaccio marinované v dresinku z octu a hořčice, sladké třešňové pokušení s pomletými ořechy a sušenými třešněmi nebo fantastické brownie kostky s kešu polevou. Budete se divit, čeho můžete dosáhnout v rámci zásad syrové stravy a jak dobře se budete cítit – i když ji jen čas od času zahrnete do vaší pravidelné obvyklé stravy.

  • Nakladatel:
    Anag
  • ISBN:
    978-80-7263-983-0, EAN:
    9788072639830
  • Originál:
    Raw Food Kitchen
  • Překlad: Orlová, Kateřina
  • Popis: 1× kniha, brožovaná, 145 stran, 19 × 22 cm, česky
  • Rozměry: 19 × 22 cm
  • Rok vydání:
    2015 (1. vydání)

Cena v obchodě: 244

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.