Přirozeně

0
(0)

Cesta ke zdravějšímu a šťastnějšímu životu.

Pokud jste někdy pocítili, jak se vás zmocňuje stres života 21. století, a zase jste sáhli po dvojitém espressu v chabé naději, že zítra bude líp, zkuste se tentokrát vydat novou cestou. Xochi Balfourová ve své knize ukazuje, jak lze naslouchat vlastnímu tělu, zpomalit a bez drastických očistných kúr či diet nalézt vyrovnanější a celistvější způsob života.

Její recepty jsou přirozeně bezlepkové a bezlaktózové, z velké části založené na rostlinné stravě. Neodmítá maso, ale nabízí dostatek pestrých pokrmů i bez něj.

Dozvíme se, jak připravit energetické tyčinky a kuličky, které je dobré mít po ruce, když nás přepadne chuť na něco sladkého. S překvapením zjistíme, že z ořechů kešu lze vyrobit sýr a že oblíbené zákusky jako třeba cheesecake se mohou úplně obejít bez mouky i smetany. Cuketový chléb je chutnou, zároveň však finančně nenáročnou bezlepkovou variantou klasického pečiva. A i tak zdánlivě obyčejné koření jako skořice, zázvor nebo kurkuma dokáže hotové zázraky.

Kniha Přirozeně ovšem není jen krásnou kuchařkou plnou receptů na zdravá a lahodná jídla. Xochi, která svůj život zasvětila naturopatii, se v ní věnuje také výrobě domácí kosmetiky, aromaterapii, vztahům člověka k sobě samému i k druhým lidem – zkrátka všemu, co potřebujeme, abychom našli rovnováhu, získali energii a posílili své zdraví.

Nádherná kniha plná barevných fotografií, která nejenže uspokojí vaše chutě, ale také vás pohladí na duši.

Originální průvodce zdravým, vyrovnaným a duchovně propojeným životem.

Jednoduchý a inspirativní rádce k celkovému zdraví, s recepty pro tělo i mysl.

Přirozeně znamená víc než jen jídlo, jde o nový způsob života.

  • Nakladatel:
    Jota
  • ISBN:
    978-80-7462-981-5 , EAN:
    9788074629815
  • Originál:
    The Naturalist
  • Překlad: Vitinová, Monika
  • Popis: 1× kniha, vázaná, 256 stran, 19 × 25 cm, česky
  • Rozměry: 19 × 25 cm
  • Rok vydání:
    2016 (1. vydání)

Cena v obchodě: 179

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.