Antistresové omalovánky Zahrada barev

0
(0)

Zdá se vám, že okolní svět plyne čím dál tím rychleji? Zpomalte při vybarvování unikátních antistresových omalovánek pro děti i dospělé s motivy zvířat Zoo Praha. Fantazii se meze nekladou. Lední medvědi jsou sice od přírody sněhobílí, ale ve vašem sešitu můžete jejich srst obarvit podle své aktuální nálady.
Omalovánky jistě udělají radost dětem i dospělým, obsahují propracované a detailní obrázky. Při jejich vybarvování člověk využije tu nejjemnější motoriku svých prstů a zároveň zaměstná svůj mozek. Obrázek lze od okrajů posléze odstřihnout a dále použít třeba k výzdobě pokoje. Po stranách listů jsou navíc k dispozici decentní nápovědy v podobě přehledného vzorníku barev a příkladu již vybarvené zmenšeniny fenka, surikat, geparda, hrabáče a dalších zvířat.
Jediné antistresové omalovánky na českém trhu ve formátu A3! Jednotlivé listy jsou z pevného papíru, lze z nich vytvořit obrazy a zarámovat si je.
Velikost omalovánek je 460 x 297 mm. Celkem 13 obrázků je svázáno v pevné kroužkové vazbě. K vybarvení můžete použít pastelky, vodové nebo jiné malířské barvy či třeba fixy.

  • Nakladatel:
    Zoologická zahrada v Praze
  • EAN:
    8594063682409
  • Popis: 1× kniha, kroužková, 27 stran, 46 × 29,7 cm, česky
  • Rozměry: 46 × 29,7 cm
  • Rok vydání:
    2015 (1. vydání)

Cena v obchodě: 99

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.