Event aneb Úspěšná akce krok za krokem

0
(0)

Chtěli byste představit své nové produkty, oslavit výročí firmy, upevnit vztahy s obchodními partnery, proškolit zaměstnance a zároveň utužit jejich kolektiv nebo třeba i přitáhnout pozornost médií? Pak zorganizujte event.

Tato kniha vás bude hned na začátku nabádat, abyste si zodpověděli otázku, proč chcete event pořádat. Podle toho pak volíte konkrétní druh akce, například seminář, konferenci, společenský večer, promotion, sportovní odpoledne pro zaměstnance, vánoční posezení. Kromě toho, že vám publikace představí i další druhy eventů, provede vás jednotlivými fázemi organizace a upozorní na vše podstatné, co byste neměli zapomenout. Poradí například s tím:

jak vybrat termín, název a místo konání,
jak sestavit rozpočet,
co zvážit při sestavování programu,
jak připravit pozvánky a komu je zaslat,
jak zajistit dopravu, ubytování a občerstvení,
kdo by se měl podílet na průběhu akce,
jak zachytit a zachovat vzpomínky,
kdo by měl provést vyhodnocení.

V publikaci nechybí praktické tipy, příklady z praxe ani krátké rozhovory s lidmi, kteří již mají s eventy a jejich pořádáním dostatečné zkušenosti.

Vivien Lattenberg
vystudovala obory propagace a tvorby AVD. Již více než deset let se pohybuje v oblasti reklamních služeb a marketingu, kde svoji kreativní a tvořivou povahu využívá jak na pozicích marketingových manažerů, tak i při smluvních zakázkách. V poslední době funguje jako nezávislá poradkyně pro klienty z oblasti petrochemického průmyslu. Své zkušenosti z pořádání eventů pro firemní klientelu shrnula v této knize.

  • Nakladatel:
    Computer Press
  • ISBN:
    978-80-251-2397-3, EAN:
    9788025123973
  • Popis: 1× kniha, brožovaná, 264 stran, 16,7 × 22,5 cm, česky
  • Rozměry: 16,7 × 22,5 cm
  • Rok vydání:
    2010 (1. vydání)

Cena v obchodě: 383

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.